ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
14/10/2018 10:33
אושר 14/10/2018 10:33
היי חברים שבוע טוב
הסיפור שלי הוא כזה. אני עובד נהג בחברת שליחויות (פרילנסר אבל עם תלוש) רכב שלי. רכשתי רכב מסחרי בכדי לנסות להתקדם מסוג פיאט דובלו שנת 2013 עם 84 אלף קמ מחברת ליסינג במימון. כבר מהחודשים הראשונים החלו לצוץ המון תקלות במנוע ובאוטו והרכב היה במוסך מורשה פיאט שהוא גם מוסך הסדר שהם עובדים איתם ובמידה ויש משהו שהוא תחת אחריותם אז הם מתקנים. בפעם הראשונה הרכב נכנס למוסך והוחלף לו קלאץ ודסקיות. בפעם השניה הוא נכנס למוסך ב93 אלף קילומטר כיוון שנדלקה לי נורת מנוע. במוסך עשו לרכב בדיקה כללית.. החליפו כבל טורבו ועוד כמה דברים.. ושחררו את הרכב. גם אז שלמתי הכל, כמה אלפי שקלים. מציין שלא עשו טיפול וגם לא עדכנו אותי שהרכב צריך לעבור טיפול. לפני כ4 חודשים כאשר הרכב עומד על 109 אלף קילומטר שוב נדלקה לי נורת מנוע והרכב נכנס למוסך מורשה בנתניה ששם השקעתי כ5000 שקלים והבעיה נותרה בעינה. הרכב נגרר שוב למוסך מורשה פיאט ושם טענו שהלך מנוע ושלחו הצעת מחיר לחברת הליסינג בסך של כ16 אלף שקל. האוטו עומד כיום סהכ על 109 אלף קילומטר. בחוזה איתם יש אחריות על מנוע עד 120 אלף קילומטר. בחברה מתחמקים מאחריות כיוון שהם טוענים שהאוטו לא עבר טיפול ב90 אלף קילומטר וכתוצאה מכך כנראה נגרם נזק למנוע. כרגע הרכב עומד עם מנוע מושבת כבר שבוע במוסך, אני צובר המון המון חובות בינהם התשלומים שהצטברו על הרכב ולא יודע מה לעשות.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: חייב תשובות מעורך דין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה