אני כבר מעל לחצי שנה רודפת אחרי
המעסיק שלי לגבי פיגורים בקרן
הפנסיה שלי (נכון להיום יש לי 8 הפקדות חסרות). התחלתי לתעד את הפניות והמענה שלהם רק מספטמבר דרך המיילים. ושלחתי להם כל הודעת פיגורים שקיבלתי מקרן הפנסיה עצמה.
בהתחלה הם אמרו שהם העבירו את הכספים אבל הקרן עצמה לא שייכה את ההפקדות. דיברתי עם הקרן כמה וכמה פעמים וגם עם כמה מנהלים. הם ענו בתוקף שהמעסיק הוא זה שלא העביר את הכספים ואין העברות בפנדינג (חשבון מעבר).
פניתי שוב למעסיק בדרישה להוכחה להעברת הכספים כי הם התעקשו שהם מעבירים (כי אכן יש הפקדות אבל לא שוטפות, כפי שציינתי, אני עובדת במקום מעל לשנה וחצי וחסרות לי שמונה הפקדות - על אף שההפרשות שלי ירדו מתלוש המשכורת).
הם אמרו שיעבירו לי דו"ח הפקדות והעברות לקרן הפנסיה עם המשכורת האחרונה של 2018 - ומאז כל כמה ימים אני מבררת מה עם הדו"ח וכל פעם אני מקבלת תשובות של "או, שכחתי", "מנהלת החשבונות בחופש", "תקבלי עד מחר" (ולא מתקבל...).
אתמול עשיתי עם המנהלת שיחה והתחלתי לבכות מהתסכול. אמרתי לה שאני מרגישה פגועה שלא מתייחסים לבעיות שלי מכיוון שאני תמיד העובדת הראשונה שמתגייסת לעזור בשעות נוספות כשיש עומס ולחץ, ואני תמיד מגדילה ראש ועוזרת בדברים נוספים שאינם כלולים בתפקיד שלי...
בגלל שהם הביאו אותי כבר למצב של בכי, שוקלת
להתפטר. האם אני זכאית לפיצויים במצב כזה?
גם אם אני מתפטרת, לאור ההתייחסות שלהם, האם הם ישלמו לי את הפנסיה ואת הפיצויים לאחר שאתפטר?
אני באמת לא הייתי רוצה לוותר על מקום העבודה שלי, אני נהנית מהעבודה עצמה, אבל אני מרגישה שננתי כבר כמעט את כל הצ'אנסים שאפשר...
אודה לעצתכם, תודה רבה.